• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • Συνεχίζονται οι εγγραφές Β’ εξαμήνου, για όλα τα τμήματα και τις σχολές του Δημοτικού Ωδείου Άρτας
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζονται οι εγγραφές Β’ εξαμήνου, για όλα τα τμήματα και τις σχολές του Δημοτικού Ωδείου Άρτας

Εποχή εγγραφών Β΄εξαμήνου για όλα τα τμήματα και τις σχολές σε όργανα και θεωρητικά, ατομικά και ομαδικά μαθήματα, αυτή που διανύουμε, το Δημοτικό Ωδείο Άρτας, ένα Δημοτικό ωδείο που εδώ και 30 χρόνια συμβάλει στην ανάπτυξη της μουσικής παιδείας και συμμετέχει ενεργά στα μουσικά δρώμενα της πόλης.
Μάλιστα, από τον Μάρτιο, θα λειτουργήσει το καινούργιο τμήμα Μουσικού Νηπιαγωγείου, για ηλικίες από τριών έως τεσσάρων ετών. Επίσης, συνεχίζεται το προπαρασκευαστικό τμήμα μουσικής αγωγής για ηλικίες από 5,5 έως 6,5 ετών, τα μαθήματα του οποίου πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στις 17.00 -18.00. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 2651073595-6974061854, Πρέντζα Φωφώ .
Επιπλέον, για νέα μέλη χορωδίας, οι ακροάσεις και η συμμετοχή, πραγματοποιούνται για το τμήμα της Παιδικής Χορωδίας κάθε Παρασκευή στις 19.00 και της Εφηβικής κάθε Παρασκευή στις 20.00.Πληροφορίες, στα τηλ.26510 73595 -6943712275, Σταχοσίδου Νέλλη
Τέλος, το β’ εξάμηνο θα λειτουργήσουν και νέες σχολές για Κλαρινέτο-Βιολοντσέλο-Βιόλα.
Το Δημοτικό Ωδείο Άρτας συνεχίζει να προσφέρει και να προσδίδει νέες δυνατότητες στους νέους γιατί η μουσική προσφέρει ελευθερία στην ψυχή και στη σκέψη.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

«Αρχίζει το ζέσταμα με την Πυρ-ομάδα»

Κώστας Παππάς

Ο τάφος του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού που έχτισε ο Αλή Πασάς στο Μοναστήρι του στο Μπεράτι Αλβανίας

Κώστας Παππάς

Συναυλία με έργα από τον παγκόσμιο κινηματογράφο

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..