ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνελήφθη στην Άρτα για κλοπές δικύκλων

Στην ίδια υπόθεση εμπλέκονται ακόμη δύο ημεδαποί που κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος
Συνελήφθη χθες (07-05-2021) το πρωί στην Άρτα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας ημεδαπός που κατηγορείται για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.
Επίσης, στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη δύο ημεδαπών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς όταν έθετε σε κυκλοφορία μοτοποδήλατο, το οποίο όπως καταγγέλθηκε, είχε αφαιρεθεί από την πόλη της Άρτας την προηγούμενη ημέρα (06-05-2021).
Από την περεταίρω έρευνα των αστυνομικών διακριβώθηκε ότι ο συλληφθείς είχε αφαιρέσει επιπλέον μία μοτοσικλέτα από την πόλη της Άρτας την 26/04/2021, την οποία όπως προέκυψε είχε πωλήσει για ανταλλακτικά σε κατάστημα – συνεργείο ιδιοκτησίας των δύο συγκατηγορούμενών του.
Σε έλεγχο που έγινε στο παραπάνω κατάστημα βρέθηκε και κατασχέθηκε η αφαιρεθείσα μοτοσικλέτα.
Τα δύο ανευρεθέντα δίκυκλα αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Έρχονται οι μωβ κάδοι ανακύκλωσης ρούχων και παπουτσιών στον Δήμο Αρταίων

Κώστας Παππάς

Η Άρτα… τσικνίζει!

Κώστας Παππάς

Σε κυβερνητική «καραντίνα» 200.000 συνταξιούχοι

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..