ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη για άσκοπους πυροβολισμούς

Συνελήφθη χθες (03-03-2023) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος λίγη ώρα πριν την σύλληψή του προέβη σε άσκοπους πυροβολισμούς, με πιστόλι κρότου.
Από την έρευνα που ακολούθησε στο σημείο περισελλέχθηκαν (8) κάλυκες διαμετρήματος9mm από πυροδοτημένααβολίδωτα φυσίγγια, ενώ στην οικία του ημεδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• πιστόλι κρότου,
• (40) αβολίδωτα φυσίγγια των 9 mm,
• γεμιστήρας και
• ένα μεταλλικό εξάρτημα προσαρμογής για ρίψη φωτοβολίδων.
Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Μήνυμα του Δημάρχου Πρέβεζας Νικόλαου Γεωργάκου για την 19η Μαΐου ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Κώστας Παππάς

Όλγα Γεροβασίλη: Την 21η Μαΐου με πρώτη δύναμη τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα υπάρχει προοδευτική κυβέρνηση που έχει ανάγκη αυτός ο τόπος

Κώστας Παππάς

Καθημερινά δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης (rapidtest) στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα»

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..