• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Συνελήφθη αλλοδαπός στην Ηγουμενίτσα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη αλλοδαπός στην Ηγουμενίτσα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες το πρωί στη στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας αλλοδαπός, που κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό.
Ακολούθησε έρευναστο σπίτι του με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου «Lussy», όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -114,19- γραμμαρίων, δύο θρυμματιστές κάνναβης και χρηματικό ποσό -100- ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Εκδήλωση Παρουσίασης του Έργου InClust στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Άρτα κ. Αικατερίνη Ρίζου παρέστη στην πολιτική εκδήλωση – παρουσίαση ψηφοδελτίου της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Άρτας

Κώστας Παππάς

Ηλεία: Σκοτώθηκαν σε τροχαίο ο Θανάσης και η Χριστίνα Καρούσου – Σκληρές εικόνες στο σημείο

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..