ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέχεια των συναντήσεων του Χριστόφορου Σιαφάκα σε Αμμότοπο και Καμπή

Τις τοπικές κοινότητες Αμμοτόπου και Καμπής, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων Χριστόφορος Σιαφάκας, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους του και συνεργάτες.
Στον Αμμότοπο συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον εξωραϊσμό του χώρου του παλιού κοιμητηρίου μετά και τη μεταφορά του σε νέο χώρο, την ανάπλαση της πλατείας και την συντήρηση και αξιοποίηση δημοτικού χώρου.
Οι κάτοικοι της Καμπής έθεσαν ζητήματα, όπως η ανάπλαση της πλατείας, η πεζοδρόμηση οδών και η φωταγώγησή τους, η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων και η κατασκευή Δημοτικού αναψυκτήριου και πάρκου σε δημοτική έκταση.
Επιπλέον, ο κ. Σιαφάκας άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς και την αγωνία των κατοίκων της Καμπής για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης του αποχετευτικού δικτύου της Κοινότητας, που έχει άμεση επίπτωση στην καθημερινότητά τους, αφού ο οικισμός τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε εργοτάξιο και οι οικίες τους δεν έχουν ακόμη συνδεθεί με το δίκτυο. Συζήτησε επίσης για το πώς θα μπορούσε να επιλυθεί το θέμα που αφορά στην κίνηση βαρέων οχημάτων εντός του οικισμού.
Με αφορμή την περιοδεία του ο επικεφαλής της παράταξης «Άρτα υπεύθυνα Μαζί» έκανε την παρακάτω δήλωση: «Τα προβλήματα δεν λύνονται ούτε με μακέτες, ούτε με φωτογραφίες. Χρειάζεται συχνή επαφή με τους πολίτες, θέληση, ιεράρχηση των αναγκών και σκληρή δουλειά για να υλοποιηθούν τα έργα βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη, πόσο δεμάλλον αναπτυξιακά έργα, που έχει ανάγκη η περιοχή μας.
Είμαστε εδώ για να εργαστούμε για την ευημερία του Δήμου και των πολιτών και αυτό θα πράξουμε».

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Απαράδεκτες Καθυστερήσεις για την Κατασκευή του Πάρκου Ορεινών Δραστηριοτήτων στα Θεοδώριανα και του δρόμου Αθαμάνιο – Θεοδώριανα

Κώστας Παππάς

Όλα όσα συζητήθηκαν σε Κωστακιούς και Κιρκιζάτες με τον Χριστόφορο Σιαφάκα

Κώστας Παππάς

Αναρτήθηκαν στο TAXISnet τα τέλη κυκλοφορίας 2020

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..