ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση Φιλοσοφικού καφενείου

Αγαπητοί Φίλοι

Σκεφτήκαμε στην επόμενη συνάντηση του Φιλοσοφικού Καφενείου να μιλήσουμε λίγο για τις σχέσεις των δύο φύλων.
Για τις διαφορές και τις ομοιότητες των φύλων, τους ρόλους, τις προσδοκίες τους, τη δυσκολία αλλά και τη χαρά της συνύπαρξης, που επηρεάζονται και επαναπροσδιορίζονται στο σύγχρονο περιβάλλον.

Καλέσαμε δυο εισηγήτριες, με άριστη γνώση και τεράστια πείρα των θεμάτων που σχετίζονται με τα φύλα, την Βάσω Παπαδιώτη Αθανασίου, π. Αν. Καθηγήτρια Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Συστημική- Οικογενειακή Θεραπεύτρια, με καταγωγή από την περιοχή μας, και την Ελένη Μαραγκουδάκη π. Αν. Καθηγήτρια Κοινωνιολογίας της Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, οι οποίες θα μας μιλήσουν για τα θέματα αυτά και θα συζητήσουν μαζί μας.

Νομίζουμε ότι η συνάντηση θα είναι χρήσιμη και βοηθητική.
Είναι ανοιχτή στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα, στην καφετέρια Όστρια, στην Πλατεία Ανδρούτσου, την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020.
Είστε ευπρόσδεκτοι!

Κωνσταντίνος Ακρίβος
Γρηγόρης Κατσίλης

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Χαλκιόπουλο: Καταδικάστηκαν οι τρεις για την φονική ληστεία

Κώστας Παππάς

Πάσχα Αγάπης & Προσφοράς από το Δήμο Νικολάου Σκουφά

Κώστας Παππάς

Φρίκη: Πατέρας βίαζε, εξέδιδε και κακοποιούσε την ανήλικη κόρη του – Τον κατήγγειλε όταν ενηλικιώθηκε

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..