Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας, Δημήτρης Χουλιάρας, πραγματοποίησε συνάντηση στο Επιμελητήριο Άρτας με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Η συνάντηση έλαβε χώρα στο γραφείο του Προέδρου του Επιμελητηρίου Άρτας και ήταν ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα, κινούμενη γύρω από τον άξονα της αγαστής συνεργασίας του Επιμελητηρίου Άρτας με τον Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, αλλά και σε ευρύτερη κλίμακα, με όλα τα συνδικαλιστικά όργανα του νομού της Άρτας.
Στη συνάντηση με τον κ. Χουλιάρα συμμετείχαν η Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων ΠΕ Άρτας, Μαρία Πασχαλίδου, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Στέφανος Μπακόλας, ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου, Χρυσόστομος Τσινέλος, και ο Ταμίας, Πατάπιος Δημητρίου.
Το Επιμελητήριο Άρτας στηρίζει τις δράσεις του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Άρτας που έχουν ως στόχο την στήριξη και ενίσχυση του επιχειρηματικού κόσμου της Άρτας, όπως στηρίζει και κάθε πρωτοβουλία των συνδικαλιστικών οργάνων του νομού μας που προάγει την πρόοδο της επιχειρηματικότητας στην περιοχή μας. Κύριο μέλημα του Επιμελητηρίου Άρτας είναι πάντα η πολυδιάστατη στήριξη των επιχειρηματιών του νομού της Άρτας.
