• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Συνάντηση Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Άρτας με το Δήμαρχο Αρταίων
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Άρτας με το Δήμαρχο Αρταίων

Χρ. Τσιρογιάνννης: «Ψηλά στην ατζέντα μας τα θέματα των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας».
Συνάντηση με τον Πρόεδρο Γιώργο Παλαιοδήμο και Μέλη του Διοικητικού Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Άρτας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, προκειμένου να συζητηθούν κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου.
Ειδικότερα συζητήθηκαν θέματα κτιριακών υποδομών, συντηρήσεων, επισκευών και διάφορα θέματα που αφορούν τη σχολική κοινότητα. Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο έτος έχουν δαπανηθεί αρκετά χρήματα για τις σχολικές υποδομές και ειδικότερα, για ενεργειακές αναβαθμίσεις, θέματα υγιεινής, ασφάλειας, ράμπες ΑμεΑ, φωτισμός led, κουφώματα, ελαστοσυνθετικοί τάπητες στα γήπεδα μπάσκετ των σχολείων, κ.α.
Το καλό κλίμα συνεργασίας επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά, καθώς ο Δήμαρχος τόνισε πως ο Δήμος είναι και θα είναι αρωγός στις προσπάθειες του Συλλόγου.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

“Παράταση της Διαβούλευσης για την εγκατάσταση πλωτών φωτοβολταϊκών στη λίμνη Πουρναρίου και έκφραση αρνητικής γνώμης”

Κώστας Παππάς

Αποφάσεις συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων

Κώστας Παππάς

Συγκινητικό το αγκάλιασμα για το μουσικοθεατρικό έργο Στη Σμύρνη κάποτε στη Νέα Σελεύκειας Ηγουμενίτσας.

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..