• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Συνάντηση Δημάρχου Ροζίνας Βαβέτση με ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Δημάρχου Ροζίνας Βαβέτση με ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

Αντιπροσωπεία του ΚΕΘΕΑ Ηπείρου, υποδέχθηκε στο γραφείο της, στο Πέτα, η Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κ. Ροζίνα Βαβέτση.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, και μέσω μιας διεξοδικής ανάλυσης, η κ. Βαβέτση, ενημερώθηκε για της δράσεις του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, στην περιοχή μας.
Η κινητή μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, αποτελεί μια δομή αντιμετώπισης των εξαρτήσεων με έδρα τα Ιωάννινα, η οποία δραστηριοποιείται σε όλο το γεωγραφικό εύρος της Ηπείρου.
Οι βασικοί στόχοι του ΚΕΘΕΑ είναι η συμβουλευτική υποστήριξη των εξαρτημένων ατόμων, η ενημέρωση, η εκπαίδευση αλλά και η πρόληψη του φαινομένου.
Όπως δήλωσε η κ. Βαβέτση, οι δράσεις του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση που χρήζουν συμπαράστασης από όλους μας, ώστε να βοηθηθούν, να στηριχθούν και να προστατευτούν οι συμπολίτες μας από τις εξαρτήσεις.
Η ίδια δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις δράσεις του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, κι ότι ο Δήμος Νικολάου Σκουφά, θα προσπαθήσει συνδράμει με τις δυνάμεις που διαθέτει, ώστε να προωθηθεί το σπουδαίο έργο του Κέντρου.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

ΠΓΝΙ: Έκτακτη επιχορήγηση ποσού 250.000,00 για σημαντικά είδη ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού

Κώστας Παππάς

Μήνυμα Χριστόφορου Σιαφάκα για την εκλογή του

Κώστας Παππάς

Μήνυμα αλλαγής του Χριστόφορου Σιαφάκα από τη Βλαχέρνα και τη Γραμμενίτσα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..