• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Συνάντηση δημάρχου με εκπροσώπους της κυβερνητικής επιτροπής κρατικής αρωγής
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση δημάρχου με εκπροσώπους της κυβερνητικής επιτροπής κρατικής αρωγής

 

Τον Δήμο Νικολάου Σκουφά επισκέφτηκαν ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης και η συντονίστρια ενημέρωσης και πληροφόρησης κ. Κατερίνα Πατσογιάννη.
Τους δύο εκπροσώπους της κυβερνητικής επιτροπής κρατικής αρωγής υποδέχθηκε στο δημαρχείο του Πέτα η δήμαρχος κ Ροζίνα Βαβέτση.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι καταστροφές που προέκυψαν στο δήμο μετά τα τελευταία ακραία καιρικά φαινόμενα και τα απαραίτητα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης.
Η κ Βαβέτση ευχαρίστησε τους δύο κυβερνητικούς εκπροσώπους για το ενδιαφέρον που έδειξαν κι ευελπιστεί στην κρατική ενίσχυση προκειμένου να αποκατασταθούν όσο το δυνατό γρηγορότερα οι ζημίες.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Χρήστος Γκόκα: Δήλωση για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Κώστας Παππάς

Γ. Μπαλάγκας: «Η Άρτα χρειάζεται Δήμαρχο αγωνιστή και όχι διαχειριστή» – Εγκαίνια εκλογικού κέντρου

Κώστας Παππάς

Κορονοϊός: Μέχρι 9 άτομα στα οικογενειακά τραπέζια τα Χριστούγεννα – Πέτσας «Σε αυτό το σημείο θα είμαστε πολύ αυστηροί»

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..