• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Συμμετοχή στην πανελλαδική στάση εργασίας 11 το πρωί με 3 το μεσημέρι την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΓΕΙΑ

Συμμετοχή στην πανελλαδική στάση εργασίας 11 το πρωί με 3 το μεσημέρι την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΤΑΣ
Συμμετέχουμε στην πανελλαδική στάση εργασίας 11 το πρωί με 3 το μεσημέρι την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου που προκήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ και διεκδικούμε άμεση λύση των προβλημάτων υποστελέχωσης της ιατρικής υπηρεσίας που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο .
Διεκδικούμε μαζικές προσλήψεις μόνιμου ιατρικού προσωπικού και την άμεση κάλυψη με επικουρικούς γιατρούς στα τμήματα των ΤΕΠ στην Παθολογική κλινική και στο Ακτινοδιαγνωστικό που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα την περίοδο αυτή
Τα οικονομικά κίνητρα που δόθηκαν πρόσφατα στους γιατρούς του νοσοκομείου και των κέντρων υγείας είναι προφανώς ευπρόσδεκτα αλλά δεν είναι ικανά από μόνα τους αν δεν συνδυαστούν με επαρκή στελέχωση ώστε να μετατρέψουν το νοσοκομείο σε ασφαλή και ελκυστική επιλογή για τους ιατρούς.
Οι μισθοί των υγειονομικών παραμένουν μικρότεροι από το 2011. Η χρηματοδότηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας είναι η μικρότερη στην Ευρώπη.
Ζητούμε αύξηση των δαπανών για την υγεία και ένταξη των υγειονομικών στα ΒΑΕ.

 

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Η Σέρρα του Γιάννη Καλπούζου “ζωντανεύει” στο Ωδείο της Νικόπολης

Κώστας Παππάς

Τραγωδία στην Άρτα: Νεκρός οδηγός ΙΧΦ που έπεσε σε γκρεμό

Κώστας Παππάς

Κατερίνα Ρίζου – Επισκέψεις και συναντήσεις στους Δήμους Αμφιλοχίας και Άρτας

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..