• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Συγχαρητήρια Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας για την αστυνομική επιχείρηση με τις 7 συλλήψεις αλλοδαπών
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγχαρητήρια Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας για την αστυνομική επιχείρηση με τις 7 συλλήψεις αλλοδαπών

       Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους  της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Άρτας  και στις ενισχυτικές δυνάμεις της ΕΚΑΜ Θεσσαλονίκης και της  ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, για το υψηλό αίσθημα καθήκοντος, τον επαγγελματισμό και την επιχειρησιακή ετοιμότητα που επέδειξαν, όπου σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, συνέλαβαν επτά (7) αλλοδαπούς  που κατακρατούσαν παράνομα (14) αλλοδαπούς, σε εγκαταστάσεις μη λειτουργικής επιχείρησης στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας .

Για μία ακόμη φορά το αστυνομικό προσωπικό  της Ελληνικής Αστυνομίας λειτουργώντας με αυταπάρνηση και περίσσιο φιλότιμο, εδραιώνει το υψηλό αίσθημα ασφάλειας και την εμπιστοσύνη των πολιτών, δίνοντας ένα ακόμα καίριο πλήγμα στα κυκλώματα οργανωμένου εγκλήματος.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Νέα στέγη για τη ΦωτΟΑρτ στην οικία Ζορμπά – Παρουσία Μητροπολίτη τα εγκαίνια

Κώστας Παππάς

Η Γεωργία Κωστούλα εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Άρτας στη Γενική Συνέλευση του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών

Κώστας Παππάς

Επαναλειτουργία Μουσείων αρμοδιότητας ΕΦΑ Άρτας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..