ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο Final Four τα κορίτσια της Αναγέννησης Άρτας

Μια ακόμη πρόκριση σε φάιναλ φορ πανηγύρισε η ομάδα χάντμπολ κοριτσιών της Αναγέννησης Άρτας , που επιβλήθηκε απολύτως δίκαια και καθαρά με 36-30 του Πανοράματος και θα αντιμετωπίσει σε έναν μεγάλο ημιτελικό την ομάδα του ΠΑΟΚ Mateco στο φάιναλ φορ ,που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 4-5 Φεβρουαρίου 2023 στο ΔΑΚ Ηγουμενίτσας. Κορυφαία παίκτρια του αγώνα για την ομάδα μας η αριστερή εξτρέμ που μοιάζει δαιμονισμένη , θα λέγαμε το τελευταίο διάστημα με 12 τέρματα και ακολούθησαν οι Ελένη Μούρνου με 6 τέρματα και Η Νταρίνα Σουρχάν με τέσσερα τέρματα Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες, τεχνικό τιμ και διοίκηση της Αναγέννησης Άρτας , για την πρόκριση και την μεγάλη φετινή προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα μας.
Τα πεντάλεπτα: 1-1, 3-2, 5-5, 10-8, 14-11, 18-13 (ημίχρονο.), 20-17, 24-20, 26-23, 30-25, 34-26, 36-30.
ΑΡΤΑ (Σεϊρεκίδης): Κολλύρη, Δήμου, Τριετίνα 3, Ναντότσι, Σκάρα, Νούλα 2, Σπυριδοπούλου, Μούρνου 6, Σαϊντοβα 1, Τσερέπη, Σουρχάν 4, Προκοπίδου 7, Κοφτούν 12, Τσβετκόφσκα 1, Παπακοσμά
ΠΑΝΟΡΑΜΑ (Βακάλης): Λιούκα 1, Εμμανουηλίδου 2, Γ. Παπαδοπούλου, Τσάρτσιου 1, Φλώρου, Αμανατίδου, Κουκλοτίδου 1, Μήγγα 2, Νικολάου, Καραβέλη, Βράμπα 2, Γκονσάλβες 5, Κουλούρη 7, Αμπίλντα 7, Αγν. Παπαδοπούλου 2.
Διαιτητές: Σκλαβενίτης- Βήτας, Κόκκινη: 56:43 Γ. Παπαδοπούλου (επικίνδυνο παιχνίδι- δεν κρατήθηκε δελτίο), Δίλεπτα: 4-5. Πέναλτι: 5/5 – 3/3
Φωτογραφίες: Γιάννης Κοσμάς

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Η συγκινητική ανάρτηση Γκάλη και Γκασόλ για τον Αντετοκούνμπο

Κώστας Παππάς

Ημερίδα για τον Ποδηλατικό Τουρισμό στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας “Γιάννης Ρίτσος”

Κώστας Παππάς

Οι Λογιστές-Τραπεζικοί νικητές στο 3ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ που διοργάνωσε ο Δήμος Αρταίων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..