• Home
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Στις 5 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές και οι προπονήσεις στο ΒΑΟ Άρτας
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στις 5 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές και οι προπονήσεις στο ΒΑΟ Άρτας

Στόχος μας και φέτος η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος, της ευγενούς άμιλλας και της αγάπης για το μπάσκετ μέσα από το παιχνίδι, τον συναγωνισμό και τη συνεχή εκπαίδευση!!!
Η ακαδημία μας αναφέρεται σε παιδιά ηλικίας 4-18 ετών. Σήμερα λειτουργούν 10 τμήματα (αντρικό, εφηβικό, παιδικό, παμπαίδων, μίνι, superμίνι, προμίνι, ακαδημίες, juniors καθώς και ακαδημία κοριτσιών) που συμμετέχουν στα τοπικά και περιφερειακά πρωταθλήματα στα οποία έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς και στα διάφορα τουρνουά και basketball camps που διοργανώνονται σε τοπικό αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο.
Συνεχίζουμε για τέταρτη χρονιά όντας πρωτοπόροι και ως η μοναδική ακαδημία στην περιοχή μας πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας (από 4 έως 6 ετών). Οι μικροί αθλητές μπορούν να διασκεδάζουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον και να γνωρίσουν το ομαδικό άθλημα του μπάσκετ μέσα από ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας με παιδαγωγικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια.
Με το καλύτερο προπονητικό επιτελείο και το μοναδικό στην περιοχή μας με συνεχή παρουσία σε επίπεδο Α1 και Α2 Εθνικής Κατηγορίας μπάσκετ!!!!
Με εξειδίκευση στη ατομική βελτίωση αθλητών και με 12μηνο πρόγραμμα για τον καθένα ξεχωριστά!!!!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΎ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ….
ΜΙΑ ΟΜΆΔΑ ΜΊΑ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ….

Πληροφορίες στη γραμματεία στο τηλέφωνο 6945191518-6948179572
Περιοχή συνημμένων

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

ΠΟΑ_ 4η ποδηλατοβόλτα – Τετάρτες Ιουνίου – Τετάρτη 24-6-2020 – 7:00 μμ

Κώστας Παππάς

Κοπή πίτας για την ομάδα του « ΣΚΟΥΦΑ»

Κώστας Παππάς

Οπαδική βία: Το χρονοδιάγραμμα των νέων μέτρων για τα γήπεδα – Τα εισιτήρια, οι κάμερες και οι ποινές

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..