• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Στην Περιφέρεια Ηπείρου παραχωρήθηκε το πρ. Στρατόπεδο Αγίου Γεωργίου (Αθανασιάδη) Πρέβεζας
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Περιφέρεια Ηπείρου παραχωρήθηκε το πρ. Στρατόπεδο Αγίου Γεωργίου (Αθανασιάδη) Πρέβεζας

Η σύμβαση μακροχρόνιας μίσθωσης του πρώην Στρατοπέδου Αγίου Γεωργίου («Αθανασιάδη») από το Ταμείο Εθνικής Άμυνας στην Περιφέρεια Ηπείρου, υπογράφηκε σήμερα στην Αθήνα από τον Περιφερειάρχη κ. Αλεξ. Καχριμάνη, παρόντος του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας κ. Ευστράτιου Ιωάννου. Τη σύμβαση εκ μέρους του ΤΕΘΑ υπέγραψε ο Διευθυντής του, Αντιστράτηγος Αντώνιος Κονδύλης.
Η παραχώρηση είναι 30ετούς διάρκειας και η αναστήλωση, συντήρηση, αξιοποίησή του θα γίνει από κοινού με το Υπουργείο Πολιτισμού. Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης δήλωσε τα εξής: «Είναι το δεύτερο στη σειρά πρώην στρατόπεδο της Πρέβεζας που περιέρχεται στην Περιφέρεια Ηπείρου/Π.Ε. Πρέβεζας, προκειμένου να αξιοποιηθεί προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, αλλά και να σταματήσει η φθορά του χρόνου που επιβαρύνει γενικά την εικόνα της πόλης και της περιοχής. Στον προγραμματισμό μας περιλαμβάνεται η αξιοποίηση και άλλων ανενεργών στρατοπέδων και πιστεύω ότι η προσπάθειά μας θα ευδοκιμήσει, καθώς υπάρχει μια στενή και εποικοδομητική συνεργασία με το Τ.ΕΘ.Α., για την οποία και ευχαριστώ τη Διοίκηση και τα στελέχη που χειρίζονται τα ζητήματα των πρώην στρατοπέδων».

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ένας 40χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο Λούρο Πρέβεζας

Κώστας Παππάς

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Πρέβεζας με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Κώστας Παππάς

Χαρδαλιάς από Θεσσαλονίκη: Δεν τίθεται θέμα αυστηροποίησης μέτρων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..