Για πρώτη φορά φέτος η δημοτική έκταση του ελαιώνα στη Κορωνησία Άρτας παραχωρήθηκε από τον Δήμο Αρταίων και λειτούργησε ως χώρος ανάπτυξης κατασκηνωτικών δραστηριοτήτων από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άρτας. Δύο κατασκηνωτικές περίοδοι, τριών ημερών η καθεμία, εξαιτίας της πανδημίας, για λυκόπουλα και προσκόπους που ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 26 Ιουλίου με τις καλύτερες εντυπώσεις για όλους.
Για τρεις ημέρες τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με τη φύση, καθάρισαν την παραλία και πρόσφεραν εθελοντική εργασία στον 16ο Διάπλου του Αμβρακικού.
Οι πρόσκοποι, οι αρχηγοί τους και οι γονείς μίλησαν στο arta2day.gr για την εμπειρία τους ευχόμενοι του χρόνου να επαναλάβουν το εγχείρημα υπό καλύτερες συνθήκες αυτή τη φορά.