• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Σπαρακτικό αντίο από τη μητέρα της φοιτήτριας – «Καλό ταξίδι ψυχούλα μου»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπαρακτικό αντίο από τη μητέρα της φοιτήτριας – «Καλό ταξίδι ψυχούλα μου»

21χρονη Θεσσαλονίκη: Σπαρακτικό αντίο από τη μητέρα της φοιτήτριας – «Καλό ταξίδι ψυχούλα μου»
Ραγίζουν καρδιές τα λόγια των δικών της ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη. Η 21χρονη φοιτήτρια έχασε τη μάχη μετά το τροχαίο με εγκατάλειψη στην Καμάρα. Τα λόγια της μητέρας της, προκαλούν συγκίνηση…
Η 21χρονη που χαροπάλευε μετά το τροχαίο με εγκατάλειψη στην Θεσσαλονίκη, υπέκυψε τα ξημερώματα, με την είδηση του θανάτου της, να βυθίζει στο πένθος τους στενούς συγγενείς της και να προκαλεί θλίψη σε ολόκληρη τη χώρα. Η μητέρα της, που μίλησε στο newsit.gr, για την απόφασή της, να δωρίσει τα όργανα της κόρης της, ανέβασε το μεσημέρι στο διαδίκτυο μια ανάρτηση για να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο, την κόρη της. Στις λέξεις που γράφει, αποτυπωμένη η οδύνη για το τραγικό χτύπημα της μοίρας.
«Είμαστε όνειρο σκιάς, η μιά σκιά ονείρου; Μέσα στα μαύρα μάθια τζη, η ομορφιά του απείρου… Καλό ταξίδι ψυχούλα μου, στα πέρατα του σύμπαντος… Δε σου λεω αντίο αγάπη μου, αλλά στο επανιδείν! Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω και θα σε αγαπω όσο ζω και αναπνέω» γράφει στο Facebook η μητέρα της 21χρονης, που όλες αυτές τις μέρες, περίμενε να γίνει ένα θαύμα, για να σωθεί η ζωή της κόρης της.
Η κηδεία της νεαρής φοιτήτριας η οποία σπούδαζε στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ, αναμένεται να γίνει στον τόπο καταγωγής της, στα Χανιά. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός, ότι η 21χρονη παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο στην Καμάρα, λίγες ώρες αφότου έφυγε από την οικογένειά της και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

“Τον έχω ξεγράψει” – Η πρώτη αντίδραση της μητέρας του 39χρονου που δολοφόνησε δύο γυναίκες στον Βόλο

Κώστας Παππάς

Εντοπισμός παράνομων αλιέων στον Αμβρακικό – Διενεργούσαν αλιεία με αλεμβολόγητο σκάφος

Κώστας Παππάς

Επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς σε κοντέινερ στην Κατσίκα, Ιωάννινα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..