• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Σοκ και Θλίψη: Πέθανε ξαφνικά ο κάμεραμαν του ANT1 Πάτρας, Γιώργος Παυλάκης από το Μεσολόγγι
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ και Θλίψη: Πέθανε ξαφνικά ο κάμεραμαν του ANT1 Πάτρας, Γιώργος Παυλάκης από το Μεσολόγγι

Σοκ και ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει στον χώρο της δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ ο ξαφνικός θάνατος του αγαπημένου κάμεραμαν του ANT1 Πάτρας, Γιώργου Παυλάκη, σε ηλικία μόλις 54 ετών.
Ο Γιώργος Παυλάκης, που καταγόταν από το Μεσολόγγι και ήταν πατέρας δύο παιδιών, έχασε τη ζωή του την ώρα του καθήκοντος, την ώρα του ρεπορτάζ.
Ο άτυχος Γιώργος βρισκόταν στη Φωκίδα, μαζί με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Φλαμή, για ζωντανή σύνδεση του ANT1 σχετικά με τη χαμηλή στάθμη του νερού στο φράγμα του Μόρνου.
Κατά τη διαδρομή από το χωριό Κάλλιο προς το Λιδορίκι, ένιωσε έντονη αδιαθεσία. Παρά το ότι προσπάθησε να διαχειριστεί την κατάσταση και μάλιστα ομολόγησε ότι έχει ζάχαρο, παίρνοντας καραμέλες που προσωρινά τον βοήθησαν, η καρδιά του δεν άντεξε.
Μέχρι και τη στιγμή που έφτασε στο Κέντρο Υγείας Λιδορικίου, οδηγούσε ο ίδιος. Όμως, μόλις πάρκαρε το αυτοκίνητο, κατέρρευσε. Τρεις γιατροί έδωσαν τιτάνια μάχη επί 45 λεπτά με ΚΑΡΠΑ, αλλά δυστυχώς ο Γιώργος Παυλάκης δεν επανήλθε ποτέ.
Ο άνθρωπος πίσω από την κάμερα
Ο Γιώργος Παυλάκης ήταν ένας εργατικός, αγαπητός και χαμογελαστός άνθρωπος, που με τη δουλειά του χάρισε εικόνες και στιγμές σε χιλιάδες τηλεθεατές. Στους κύκλους των ΜΜΕ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, ένας άνθρωπος που δεν έλεγε «όχι» στη δουλειά και στεκόταν πάντα με επαγγελματισμό και ήθος πίσω από τον φακό.
Η απώλειά του προκαλεί βαθύ πένθος στην οικογένειά του, στους συναδέλφους του στον ANT1 Πάτρας, αλλά σε όλη την τοπική κοινωνία του Μεσολογγίου, από όπου καταγόταν και σε όλους όσους συνεργαστήκαμε μαζί του.
Η δημοσιογραφική οικογένεια θρηνεί την ξαφνική απώλειά του, ενώ τα μηνύματα θλίψης από όλη την Ελλάδα καταφθάνουν για να τιμήσουν έναν άνθρωπο που έφυγε «στο πόστο του», με την κάμερα στα χέρια.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Δημοπρατείται η κατασκευή Ιερού Ναού στο Νέο Δημοτικό Κοιμητήριο Άρτας με προϋπολογισμό 262.000€

Κώστας Παππάς

Απαγόρευση αλιείας και διακίνησης μυδιών από τη ζώνη παραγωγής δίθυρων μαλακίων Μάζωμα

Κώστας Παππάς

Η καρδιά των νέων, της μουσικής, της διασκέδασης, του αθλητισμού χτυπά στο Παραποτάμιο Πάρκο: όλα έτοιμα για ένα διήμερο που τα περιλαμβάνει όλα!

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..