• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Σοβαρό τροχαίο στα Ιωάννινα: Τραυματίστηκε σοβαρά μια γυναίκα μετά από μετωπική ενός τζιπ με μια μπετονιέρα
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο στα Ιωάννινα: Τραυματίστηκε σοβαρά μια γυναίκα μετά από μετωπική ενός τζιπ με μια μπετονιέρα

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Κόνιτσας, κοντά στο Λυκόστομο και το χωριό Ασφάκα.
Στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα τζιπ με μια μπετονιέρα. Αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να βγουν από το δρόμο και να ανατραπούν σε παρακείμενο ρέμα.
Μετά από αρκετή προσπάθεια κατάφεραν οι πυροσβέστες της 5ης ΕΜΑΚ να απεγκλωβίσουν την γυναίκα οδηγό που επέβαινε στο ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο συγκρούστηκε σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, μετωπικά με την μπετονιέρα στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης, κοντά στο Λυκόστομο.
Οι πυροσβέστες έκοψαν της λαμαρίνες και ελευθέρωσαν την σοβαρά τραυματία οδηγό, ενώ διασώστες του ΕΚΑΒ με ιατρό ήταν κοντά της και της χορηγούσαν οξυγόνο.
Στο σημείο βρέθηκε και ασθενοφόρο και την μετέφερε στο νοσοκομείο Ιωάννινων.
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο οδηγός της μπετονιέρας ελαφρά τραυματισμένος, ενώ από την σφοδρή σύγκρουση και τα δυο οχήματα κατέληξαν εκτός δρόμου.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό γινόταν μόνο στο ένα ρεύμα, με κατεύθυνση τα Ιωάννινα και με της υποδείξεις των αντρών της τροχαίας Ιωάννινων.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Εργατικό Κέντρο Άρτας: Να αποσυρθεί άμεσα το Νομοσχέδιο για την Υγεία

Κώστας Παππάς

Δόθηκε σε χρήση χωρίς τα προστατευτικά ο πεζόδρομος της παραλίας της Πρέβεζας

Κώστας Παππάς

Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: Θα καταθέσουμε μήνυση κατά του Μάνου Δασκαλάκη αν κάνει τεστ πατρότητας, ξεπέρασε τα όρια

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..