• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Σε διαβούλευση η μελέτη για την ελεγχόμενη στάθμευση στην πόλη των Ιωαννίνων
ΗΠΕΙΡΟΣ

Σε διαβούλευση η μελέτη για την ελεγχόμενη στάθμευση στην πόλη των Ιωαννίνων

Σε δημόσια διαβούλευση τίθεται η μελέτη για την ανάπτυξη και την διεύρυνση ενός ολοκληρωμένου συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στην πόλη των Ιωαννίνων.
Η μελέτη είχε παραληφθεί από την Οικονομική Επιτροπή στις αρχές Μαΐου.
Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής κατά την σημερινή της συνεδρίαση έκανε ομόφωνα δεκτή την πρόταση του Αντιδημάρχου Γιώργου Αρλέτου να προηγηθεί η δημόσια διαβούλευση πριν την συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και την λήψη αποφάσεων.
Έτσι η μελέτη θα αποσταλεί στην Επιτροπή Διαβούλευσης και παράλληλα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου ώστε να μπορούν να λάβουν γνώση οι πολίτες και να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Έναρξη δορυφορικών μεταδόσεων από τη Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας

Κώστας Παππάς

Στο “πόδι” τα Σωματεία Εργαζομένων που κάνουν λόγο για συνδικαλιστική δίωξη της Προέδρου και 3 μελών του νοσοκομείου Πρέβεζας

Κώστας Παππάς

Συνελήφθη 21χρονη στην Άρτα – Έκλεψε τα ψώνια σούπερ Μάρκετ από 54χρονο

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..