• Home
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • Σε δημοπράτηση η προμήθεια εξοπλισμού για την λειτουργία του Πράσινου Σημείου, προϋπολογισμού 277.388,00 ευρώ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε δημοπράτηση η προμήθεια εξοπλισμού για την λειτουργία του Πράσινου Σημείου, προϋπολογισμού 277.388,00 ευρώ

Σε διαδικασία δημοπράτησης για την επιλογή αναδόχου βρίσκεται έως στις 14 Απριλίου 2023, η προμήθεια Εξοπλισμού για το έργο του Πράσινου Σημείου της Άρτας, με προϋπολογισμό 277.388,00 ευρώ και χρηματοδότηση μέσα από το ΕΣΠΑ.
Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια, η μεταφορά, η εγκατάσταση η τοποθέτηση στον χώρο του Πράσινου Σημείου, η εκπαίδευση στη χρήση για την λειτουργία του εξοπλισμού.
Μεταξύ άλλων η προμήθεια περιλαμβάνει: μεταλλικά containers αποθήκευσης υλικών, κάδους, κλωβούς, δεξαμενές αποθήκευσης, γεφυροπλάστιγγα – Ζυγός βιομηχανικής χρήσης, ηλεκτροανυψούμενο περονοφόρ», ελαστιχοφόρος φορτωτής, φορητός τεμαχιστής πρασίνων – οργανικών και λοιπός εξοπλισμός.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Αντικατάσταση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού της Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.) της πόλης της Άρτας.

Κώστας Παππάς

Επιδείνωση του καιρού από το Σάββατο

Κώστας Παππάς

Άρτα: «Πάμε Ανακύκλωση» και για τη χρονιά 2023 – 2024

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..