• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Σαρηγιάννης : Πότε πρέπει να ανοίξει η εστίαση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαρηγιάννης : Πότε πρέπει να ανοίξει η εστίαση

Το ιικό φορτίο είναι σταθερό και από την Πέμπτη θα φαίνονται τα αποτελέσματα του lockdown σύμφωνα με τον κ. Σαρηγιάννη
«Ηεστίαση πρέπει να λειτουργήσει από τον Απρίλιο στη νότια Ελλάδα και από τον Μάιο στο βόρειο τμήμα της χώρας» τόνισε ο καθηγητής υγειονομικής και περιβαλλοντικής μηχανικής ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης. Όπως είπε ο κ. Σαρηγιάννης το πρωί της Τετάρτης στο Mega σχολιάζοντας την επιδημιολογική εικόνα της χώρας, οι διασωληνωμένοι έχουν αυξηθεί, αλλά πρόκειται για φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων, ενώ παράλληλα φαίνεται μείωση στα κρούσματα κορονοϊου.
«Το ιικό φορτίο είναι σταθερό και από την Πέμπτη θα φαίνονται τα αποτελέσματα του lockdown», υποστήριξε ο καθηγητής, ενώ μίλησε και σταδιακή αποκλιμάκωση. Όσον αφορά στο lockdown, τώρα, εκτίμησε ότι θα πάρει παράταση μιας εβδομάδας, ενώ για την κακοκαιρία δήλωσε πως ευνοεί την αύξηση των κρουσμάτων και τη μεταδοτικότητα του ιού.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Συναγερμός για την εξαφάνιση 46χρονου από τη Θεσπρωτία

Κώστας Παππάς

Συνελήφθη στην Άρτα για κλοπές με τη μέθοδο της απασχόλησης από ηλικιωμένους

Κώστας Παππάς

Ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί για διαρρήξεις σε περιοχές της Άρτας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..