• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Σήμερα το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για την δομή φιλοξενίας προσφύγων στην Άρτα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σήμερα το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για την δομή φιλοξενίας προσφύγων στην Άρτα

Με ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα η έκτακτη συνεδρίαση, του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων με θέμα την δημιουργία δομής φιλοξενίας προσφύγων – μεταναστών στο Επιχειρηματικό πάρκο του Δήμου Αρταίων.
Ενδιαφέρον θα έχουν οι τοποθετήσεις, των βουλευτών του νομού, των Σωμάτων Ασφαλείας και φορέων – Συλλόγων της Άρτας καθώς έχουν κληθεί από το δήμο για να πάρουν θέση στο φλέγον ζήτημα.
Συγκεκριμένα στη συνεδρίαση έχουν κληθεί να παραστούν οι Βουλευτές του Νομού Άρτας, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας, τα Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος και μέλη της Τοπ. Κοινότητας Αμμοτόπου, η Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας, το Επιμελητήριο Άρτας, ο Διοικητής Στρατοπέδου «Τχη (ΠΒ) Κωνσταντίνου Βερσή, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Άρτας, ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας, ο Ιατρικός Σύλλογος Άρτας, το ΤΕΕ – Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας – Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου, ο Δικηγορικός Σύλλογος Άρτας, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Άρτας, η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αρταίων και η Πρωτοβουλία Αρτινών Δημοτών.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Φωτιά σε δασική έκταση στο Σούλι

Κώστας Παππάς

Κορονοϊός στην Ελλάδα: Πληροφορίες και για 14ο νεκρό

Κώστας Παππάς

Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή για την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..