• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Ρούλα Πισπιρίγκου: «Νομίζετε ότι ο Μάνος είναι άγιος;» – Η αποκάλυψη της Αγγελικής Νικολούλη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Νομίζετε ότι ο Μάνος είναι άγιος;» – Η αποκάλυψη της Αγγελικής Νικολούλη

Ρούλας Πισπιρίγκου: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα – Η 33χρονη βάζει στο κάδρο τον εν διαστάσει σύζυγό της – Τι αποκάλυψε Αγγελική Νικολούλη – Παίρνει αποστάσεις ο Μάνος Δασκαλάκης αποκαλώντας «κατηγορούμενη» τη γυναίκα των παιδιών του – Με δύο δικηγόρους στην ανακρίτρια τη Δευτέρα η κατηγορούμενη
Για τις εξελίξεις στην υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε η Αγγελική Νικολούλη λίγες ώρες πριν την προβολή της εκπομπής της «Φως το Τούνελ» που θα ασχοληθεί εξ ολοκλήρου με το θέμα.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια στο Mega, απόψε, θα αποκαλύψει ένα βίντεο ντοκουμέντο για την Τζωρτζίνα, ενώ αναφέρθηκε στα όσα της έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον Μάνο Δασκαλάκη.
Ειδικότερα η Αγγελική Νικολούλη, όταν ρώτησε την Ρούλα Πισπιρίγκου γιατί ρωτάει για τον Μάνο, η 33χρονη της είπε: «Νομίζεις ότι ο Μάνος είναι ο άγιος που φαίνεται;».
Επίσης η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου την ρωτούσε για της πληροφορίες που έφταναν σε εκείνη. «Μόνο για μένα φτάνουν πληροφορίες; Για τον Μάνο;» ρωτούσε.
Τέλος, η Αγγελική Νικολούλη ανέφερε πως της είχε κάνει εντύπωση στις συνομιλίες που είχε με την 33χρονη ότι έλεγε συνεχώς πως «η Τζωρτζίνα πέθανε μέσα στο νοσοκομείο».

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

ΣΟΚ στο Χαλκιόπουλο: Γείτονες και συγγενής οι δράστες της φονικής ληστείας

Κώστας Παππάς

Πάτρα:«Όλα δείχνουν έγκλημα και δράστες, όχι δράστη», λέει ο Κατερινόπουλος

Κώστας Παππάς

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Βροχές και καταιγίδες μέχρι την Πέμπτη

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..