• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Ραγδαίες εξελίξεις στην ΕΛΑΣ: Μετακινείται ο επικεφαλής του Ανθρωποκτονιών και άλλοι δυο αξιωματικοί από τον Αρχηγό Κ. Σκούμα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΕΛΑΣ: Μετακινείται ο επικεφαλής του Ανθρωποκτονιών και άλλοι δυο αξιωματικοί από τον Αρχηγό Κ. Σκούμα

Με απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, μετακινούνται τρεις αξιωματικοί νευραλγικών υπηρεσιών της Ασφάλειας Αττικής, μεταξύ αυτών και ο επικεφαλής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.
Την απόφαση να μετακινηθούν τρεις αξιωματικοί νευραλγικών υπηρεσιών της Ασφάλειας Αττικής πήρε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνος Σκούμας. Μεταξύ των αξιωματικών που θα μετακινηθούν σε άλλες υπηρεσίες, βρίσκεται και ο επικεφαλής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, η οποία έχει οδηγήσει σε φυλάκιση τη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ιωάννινα: Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού από ασθενή στο νοσοκομείο

Κώστας Παππάς

Σοκαριστικός θάνατος 44χρονου στην Κέρκυρα – Είχε καταπιεί ναρκωτικά σε σακούλες

Κώστας Παππάς

Νίτσα Μαρούδα: Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..