• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Πώς ένα λάθος στην κονσερβοποίηση οδήγησε στον θάνατο της 46χρονης από αλλαντίαση, τι έκαναν οι γυναίκες στο Κιάτο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς ένα λάθος στην κονσερβοποίηση οδήγησε στον θάνατο της 46χρονης από αλλαντίαση, τι έκαναν οι γυναίκες στο Κιάτο

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου μιας 46χρονης γυναίκας στο Κιάτο που πέθανε από αλλαντίαση μετά από κατανάλωση κονσερβοποιημένων φασολιών. Η μητέρα της που είναι 77 χρονών, βρίσκεται διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ νοσεί και με κορονοϊό. Η τοξίνη που προκάλεσε τον θάνατο και το λάθος στην κονσερβοποίηση.
Την Δευτέρα 28 Μαρτίου, έγινε γνωστή η είδηση ότι η 46χρονη γυναίκα μαζί με την μητέρα της κατανάλωσαν πράσινα φασολάκια που είχαν καλλιεργήσει στον κήπο τους και είχαν επιχειρήσει μόνες τους να κονσερβοποιήσουν.
«Για να μην δημιουργηθεί θέμα, δεν είναι τρόφιμα που αγόρασαν στο σούπερ μάρκετ. Είναι τρόφιμα που παρασκευάζονται και συντηρούνται κατ’ οίκον. Εκεί γίνονται λάθη όπως παλιότερα γινόταν με τα αλλαντικά και γι’ αυτό λέγεται αλλαντίαση», δήλωσε ο Νικόλαος Χρυσικός, διευθυντής του Κέντρου Υγείας Κιάτου.
Πάρα τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν στη ζωή, η κόρη κατέληξε στο Kέντρο Yγείας, με την μητέρα της να παραμένει διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Τράπεζες: Οι αλλαγές για την είσοδο στα καταστήματα – Τι ισχύει για τις μάσκες

Κώστας Παππάς

Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: «Γιατί λέτε για την κόρη μου συνεχώς και δεν λέτε για τον πατέρα;»

Κώστας Παππάς

Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ για χιλιάδες ανέργους ΟΑΕΔ: Δουλειά στο δημόσιο με τον κατώτατο μισθό

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..