• Home
  • ΥΓΕΙΑ
  • Πρόσκληση Αθλητικών Σωματείων σε σεμινάρια για τη χρήση απινιδωτή
ΥΓΕΙΑ

Πρόσκληση Αθλητικών Σωματείων σε σεμινάρια για τη χρήση απινιδωτή

Ο Δήμος Αρταίων, το τμήμα Ερυθρού Σταυρού Άρτας και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών προσκαλούν όλα τα αθλητικά σωματεία σε σεμινάρια για τη χρήση απινιδωτή (bls/aed)
Σε μια ακόμη συνεργασία προχωρά η Δημοτική Αρχή για τη στήριξη του αθλητισμού και την προάσπιση της υγείας των Αρτινών, με στόχο να δημιουργηθούν ασφαλείς συνθήκες προφύλαξης, αλλά και άμεσης επέμβασης σε έκτακτες περιπτώσεις καρδιακής ανακοπής στους αθλητικούς χώρους.
Έτσι, η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας, Παιδείας και Αθλητισμού, το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού του Δήμου Αρταίων, μαζί με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, διασωστών και ναυαγοσωστών και το τμήμα Ερυθρού Σταυρού Άρτας Περιφερειακό Τμήμα Άρτας του Ε.Ε.Σ., Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας, ετοιμάζονται να παραδώσουν σεμινάρια για τη χρήση απινιδωτή.
Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλα τα αθλητικά σωματεία της Άρτας και αφορούν την εκμάθηση οδηγιών βασικής υποστήριξης και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (BLS/AED).
Πότε, που, οφέλη των σεμιναρίων
• Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Μαρτίου 2023
• 09.00 με 15.00 στην αίθουσα Διώνη
• Η δράση είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όλα τα αθλητικά σωματεία, όχι μόνο του Δήμου Αρταίων αλλά και του Νομού Άρτας
• Πιστοποίηση με πενταετή διάρκεια
• Απαραίτητες οι δηλώσεις συμμετοχής
Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν και θα πιστοποιηθούν σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο, σε σωτήριες γνώσεις και δεξιότητες στην εφαρμογή βασικής υποστήριξης και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (BLS/AED).
Παρακαλούμε για τις δηλώσεις συμμετοχής σας με ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός και τηλέφωνο επικοινωνίας, στο e-mail: rizos@arta.gr, και στο τηλέφωνο: 26813 62162.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Συνέχιση λειτουργίας της αίθουσας Αιμοδοσίας στη Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας «Γ. ΜΟΡΑΛΗΣ»

Κώστας Παππάς

ΠΓΝΙ – Δωρεά του Σωματείου Κοινωνικής Μέριμνας «Ειρήνη» προς την ΩΡΛ Κλινική του Νοσοκομείου μιας συσκευής προκλητών δυναμικών ABR

Κώστας Παππάς

Ενισχύονται από την Περιφέρεια οι Δομές Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη και αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..