• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα – Οι Βουλευτές και τα ποσοστά στους 4 Δήμους
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα – Οι Βουλευτές και τα ποσοστά στους 4 Δήμους

Η Άρτα επαναβεβαίωσε την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές, δίνοντας τη πρωτιά και στις Εθνικές Εκλογές. Έτσι η Άρτα είναι μία από τις 8 εκλογικές περιφέρειες της χώρας που βάφτηκε «ροζ» και η Όλγα Γεροβασίλη παραμένει πρώτη στις προτιμήσεις των συμπατριωτών της. Η τριεδρική Άρτα έδωσε και μία έδρα στο ΚΙΝΑΛ κάτι που αποτελούσε στόχο για τη τοπική οργάνωση και ο Χρήστος Γκόκας είναι αυτός που τελικά κέρδισε τη μάχη του σταυρού αφήνοντας τον Χρήστο Μέγα στη δεύτερη θέση.
Μεγάλος νικητής των Εθνικών Εκλογών η Ν.Δ, στην Άρτα παίρνει μία έδρα και επανεκλέγεται ο Γιώργος Στύλιος. Αναλυτικά, έλαβαν:

ΣΥΡΙΖΑ ποσοστό 39,9%. Εκλέγεται η Όλγα Γεροβασίλη
Ν.Δ ποσοστό 38,9%. Εκλέγεται ο Γιώργος Στύλιος
ΚΙΝΑΛ ποσοστό 8,4%. Εκλέγεται ο Χρήστος Γκόκας.
Η αποχή στη Π.Ε Άρτας σημείωσε ποσοστό 37,5%.

Στους 4 Δήμους της Π.Ε Άρτας, ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε πρώτος στο Δ. Αρταίων και στο Δ. Κεντρ. Τζουμέρκων με ποσοστό 39,6% και 43,3% αντίστοιχα. Η Ν.Δ έλαβε, στο Δ. Αρταίων 37,07% και στο Δήμο Κ. Τζουμέρκων 38,9%, ενώ το ΚΙΝΑΛ έλαβε 7,3% στο Δ. Αρταίων και 7,06% στο Δήμο Κ. Τζουμέρκων.
Στο Δήμο Νικ. Σκουφά η Ν.Δ έλαβε 41,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ 38,5%, και το ΚΙΝΑΛ 7,5%.
Τέλος, στο Δήμο Γ. Καραϊσκάκη η Ν.Δ πήρε ποσοστό 43,3%, ο ΣΥΡΙΖΑ 41,1% και το ΚΙΝΑΛ 7,07%.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ζωντανά το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων

Κώστας Παππάς

Ράνια Γκίζα: Τοποθέτηση στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αρταίων, για το θέμα «Λήψη απόφασης επί του “Στρατηγικού Σχεδιασμού Πανεπιστημίου Ιωαννίνων”».

Κώστας Παππάς

Ταυτοποίηση δύο ακόμη ατόμων για κλοπή και εκβίαση επιχείρησης στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..