Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022, στα Ιωάννινα ο Περιφερειακός Διαγωνισμός Ηπείρου του FIRST® LEGO® League που φιλοξένησε τις ομάδες των Ιωαννίνων και των γύρω περιοχών και αποτελεί συνδιοργάνωση της Eduact με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Οι ομάδες που προκρίθηκαν για το ® ® στην κατηγορία CHALLENGE είναι οι : C3008 NROBOGEN, C3073 ROBOTZEDES, C3074 ROBOPHILES-ZANTE TEAM.
Οι συμμετέχουσες ομάδες που προτάθηκαν για το (Παγκόσμιο Βραβείο Καινοτομίας) είναι οι : C3074 ROBOPHILES-ZANTE TEAM και C3008 NROBOGEN.
Τη διοργάνωση υποστηρίζουν: η Ο3 Out of Ordinary, επίσημος αντιπρόσωπος προϊόντων και επιμόρφωσης LEGO Education στην Ελλάδα, οι Χρυσοί Χορηγοί Προγραμμάτων της Eduact: KLEEMANN, Ελληνικός Χρυσός, ΤΙΤΑΝ, ο Μεγάλος Χορηγός Προγραμμάτων το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΔΙΟΣ ενώ ο Χορηγός σίτισης των εθελοντών είναι η Pizza Fan.
- Home
- ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- “Προκρίσεις στον Ελληνικό Τελικό FIRST® LEGO® LEAGUE του Περιφερειακού Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Ηπείρου !”
previous post