• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Πολιτική εκδήλωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής Νομού Άρτας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτική εκδήλωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής Νομού Άρτας

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής Νομού Άρτας σας προσκαλεί στην πολιτική εκδήλωση την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 στο Επιμελητήριο Άρτας με ώρα έναρξης 19:30μ.μ.και κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Παναγιώτη Δουδωνή, Διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου και Λέκτορα στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.
Στην εκδήλωση θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής του Νομού Άρτας: του βουλευτή κ.Χρήστου Γκόκα, του δημοσιογράφου κ.Χρήστου Μέγα, της φαρμακοποιού κας Χριστίνας Μαρέτη και της δικηγόρου κας Κατερίνας Ρίζου.
Τέλος θα παρουσιαστούν οι θέσεις και προτάσεις της παράταξης για την Δημόσια Διοίκηση.
Με τιμή
ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής Άρτας

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

«Αντιδράσεις εν όψει της κατάργησης της συνδεδεμένης ενίσχυσηςστα πορτοκάλια προς χυμοποίηση σε εσπεριδοπαραγωγικές περιοχές»

Κώστας Παππάς

Η “Δημοτική Αναγέννηση” για την κατάθεση του τεχνικού προγράμματος

Κώστας Παππάς

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..