• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ποινική δίωξη ασκείται σύμφωνα με πληροφορίες σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.
Η ποινική δίωξη αφορά το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και στρέφεται μόνο σε βάρος της μητέρας. Αμέσως μετά, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, αναμένεται να υπογραφεί και να εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου προκειμένου να κρατηθεί έως την απολογία της.
Το απόγευμα της Τετάρτης, στην προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών οδηγούν άνδρες της ασφάλειας την Ρούλα Πισπιρίγκου, την μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα που πέθαναν σε νοσοκομεία.
Στις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης, η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα της Πάτρας και εν συνεχεία με συνοδεία επρόκειτο να μεταφερθεί στην Αθήνα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κληθεί στην εισαγγελία για κατάθεση.
Με πρωτοβουλία της η Εισαγγελία Πρωτοδικών κάλεσε τη Διεύθυνση Ανθρωποκτονιών να φέρει τη Ρούλα Πισπιρίγκου στην εισαγγελία προκειμένου να ανακριθεί, έτσι ώστε να αποφασίσει πως θα διαχειριστεί την περαιτέρω ποινική της μεταχείριση. Σε πρώτη φάση θα περάσει από τον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ όπου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τα στοιχεία που έχουν βρεθεί στις τοξικολογικές εξετάσεις των τριών παιδιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στα ΜΜΕ και έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο φαίνεται ότι στο ειδικό εργαστήριο ιατροδικαστικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε στους ιστούς της Τζωρτζίνας η χημική ουσία κεταμίνη.
Προς το παρόν, θα έρθει η δικογραφία για το τρίτο παιδί, μιας και η Εισαγγελία Πρωτοδικών είχε την εποπτεία για την έρευνα που αφορούσε το θάνατο της Τζωρτζίνας. Εφόσον ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον ανακριτή για να απολογηθεί, πιθανότατα το πρωί της Πέμπτης.
Δεν αποκλείεται πάντως να συσχετιστούν και οι υπόλοιπες δικογραφίες για το θάνατο των άλλων δύο παιδιών με αυτή της Τζωρτζίνας και να εξεταστούν από τον αρμόδιο ανακριτή της Αθήνας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Κανένας αρτινός μόνος του – Συνεχίζεται η στήριξη για τους ευπαθείς δημότες του Δήμου Αρταίων

Κώστας Παππάς

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Κρανίου τόπος οι Αδάμες – Κάηκαν σπίτια

Κώστας Παππάς

Άρτα: Έκαναν “φτερά” 55.000€ από οικία – Τρία άτομα εμπλέκονται στην υπόθεση

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..