ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ποδηλατοβόλτες για μικρούς και μεγάλους στην Άρτα

Μετά την 1η πολιτιστική ποδηλατοβόλτα που από κοινού διοργάνωσε με τον Δ. Αρταίων και την πολύ μεγάλη συμμετοχή των φίλων και συμπολιτών μας σε αυτή, ο Ποδηλατικός Όμιλος Άρτας σχεδιάζει να ομορφύνει τα απογεύματα κάθε Τετάρτης του Ιουνίου, με αντίστοιχες βόλτες σε διάφορα σημεία της πόλης.
Καθώς το ποδήλατο αποτελεί και μέσο άσκησης αλλά και συμβάλλει στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας εντός και εκτός πόλεων, ο Ποδηλατικός Όμιλος Άρτας συνεχίζει την καλή συνήθεια της καραντίνας και καλεί τους αρτινούς να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία που θα ενθαρρύνει ακόμη περισσότερο τη χρήση ποδηλάτου.
“Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, με το ποδήλατό σας για να καθιερώσουμε αυτή την όμορφη συνήθεια στην πόλη μας. Θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το σημείο συνάντησης και τη διαδρομή με νεότερη ανακοίνωση” σημειώνει ο Ποδηλατικός Όμιλος Άρτας

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Σύσκεψη για την σύνταξη ΟΧΕ για την αξιοποίηση της Λίμνης Πουρναρίου, με στόχο την χρηματοδότηση έργων από το νέο ΕΣΠΑ.

Κώστας Παππάς

Ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό με θέμα: «Καθυστερήσεις στον Αναπτυξιακό Νόμο»

Κώστας Παππάς

Πόσα είναι τα κρούσματα της Κυριακής και που εντοπίζονται

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..