• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Περιφέρεια Ηπείρου – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περιφέρεια Ηπείρου – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η Περιφέρεια Ηπείρου ανακοινώνει την πρόθεσή της να συμμετάσχει στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία διοργανώνεται το διάστημα 9 με 17 Σεπτεμβρίου 2023, με δικό της περίπτερο.
Η Περιφέρεια θα φιλοξενήσει στο περίπτερό της εκπροσώπους Δήμων, Επιμελητηρίων, Ενώσεων Ξενοδόχων και γενικά φορέων και επιχειρήσεων του τουρισμού. Επίσης, θα αναλάβει να μεταφέρει ενημερωτικό υλικό των Δήμων, επιχειρήσεων και φορέων, ώστε να διανεμηθεί στην έκθεση. Το υλικό (έως 50 τεμάχια ανά φορέα-επιχείρηση) θα πρέπει να προσκομιστεί από τους ενδιαφερόμενους συσκευασμένο στο γραφείο 143 του διοικητηρίου της Περιφέρειας (πλατεία Πύρρου 1, Ιωάννινα), με την ένδειξη «ΔΕΘ»,το αργότεροέως την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023και ώρα 1.00 μ.μ.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει μέχρι και την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023, στο email: s.lolis@php.gov.gr, με την συμπλήρωση και αποστολή φόρμας συμμετοχής.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Νέο υπερσύχρονο οικολογικό αποφρακτικό- βυτιοφόρο όχημα, ενδυναμώνει το στόλο της ΔΕΥΑ Άρτας

Κώστας Παππάς

Εξιχνιάσθηκαν υπόθεση κλοπής φορτηγού αυτοκινήτου καθώς και εμπορευμάτων από αποθήκη μεταφορικής εταιρείας

Κώστας Παππάς

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προέδρου Τ. Κ. ΡΙΖΏΝ για εθελοντική συμμετοχή στον καθαρισμό ιστορικού μνημείου στα ΡΙΖΑ ΠΡΕΒΕΖΗΣ

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..