• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Περιφέρεια Ηπείρου: Εξετάζεται η δυνατότητα προμήθειας δύο ρομποτικών συστημάτων ελέγχου για ταχεία έκδοση αποτελεσμάτων κορωνοΐου
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΓΕΙΑ

Περιφέρεια Ηπείρου: Εξετάζεται η δυνατότητα προμήθειας δύο ρομποτικών συστημάτων ελέγχου για ταχεία έκδοση αποτελεσμάτων κορωνοΐου

Δράσεις Περιφέρειας για κορωνοϊό
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης, υπογράμμισε ότι η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου συνεχίζει το έργο των ιχνηλατήσεων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού. Ανέφερε επίσης ότι εξετάζεται η δυνατότητα προμήθειας- μέσω χρησιδανείου- δύο ρομποτικών συστημάτων ελέγχου για ταχεία έκδοση αποτελεσμάτων.
Ο Περιφερειάρχης απηύθυνε επίσης έκκληση προς τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα προστασίας. «Θέλω να πω στον κόσμο είναι να προσέχει. Οι πιο επικίνδυνοι είναι αυτοί που λένε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αυτό το θεωρώ τεράστιο λάθος και βάζουνε σε κίνδυνο όχι μόνο τον εαυτό τους, αλλά και τους συνανθρώπους τους. Παρακαλώ τους πάντες όταν αισθανθούν το παραμικρό και έχουν κάποια αμφιβολία, αμέσως να κάνουν το τεστ για τον κορωνοϊό. Στην Περιφέρεια ξεκινήσαμε δειγματοληπτικά ελέγχους και τεστ σε όλο το προσωπικό και ειδικά σε όσους επιστρέφουν από άδεια από παράλιες περιοχές, ή από μέρη που έχουν ακουστεί για κρούσματα. Είμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε όλο τον κόσμο».

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Δήμος Πρέβεζας – Απάντηση σε δημοσίευμα

Κώστας Παππάς

Προσφυγικό: Σύσταση Περιφερειακών Υπηρεσιών στο διοικητικό έλεγχο σε 28 υπάρχουσες δομές

Κώστας Παππάς

Άρτα: Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και υπό την επίδραση αλκοόλ

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..