• Home
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΓΝΙ Αντικατάσταση υπερηχοτομογράφου με σύγχρονο νέας γενιάς μηχάνημα
ΥΓΕΙΑ

ΠΓΝΙ Αντικατάσταση υπερηχοτομογράφου με σύγχρονο νέας γενιάς μηχάνημα

Στο Ιατρείο θυρεοειδούς της Ενδροκρινολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση υπερηχοτομογράφου με σύγχρονο νέας γενιάς μηχάνημα, το οποίο θα συμβάλλει στην καλύτερη διαχείριση μεγάλου αριθμού ασθενών με νοσήματα θυρεοειδούς που καθημερινά εξετάζονται στο εξωτερικό ιατρείο της Ενδοκρινολογικής Κλινικής.
Το Ιατρείο θυρεοειδούς της Ενδοκρινολογικής Κλινικής είναι η μοναδική δημόσια δομή σε ολόκληρη τη βορειοδυτική Ελλάδα, (Ήπειρος, Αιτωλοακαρνανία, Ιόνια νησιά, Δυτική Μακεδονία) στην οποία παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας παρακεντήσεων θυρεοειδούς με υπερηχογραφική καθοδήγηση στα πλαίσια διερεύνησης και αντιμετώπισης ασθενών με όγκους θυρεοειδούς και παραθυρεοειδών αδένων.
Συνεχίζουμε εποικοδομητικά τη συνεργασία μας όλοι μαζί η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ και του Νοσοκομείου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας για το Νοσοκομείο

Κώστας Παππάς

ΕΟΦ: Απαγόρευση επικίνδυνου συμπληρώματος διατροφής

Κώστας Παππάς

Γρίπη: Έξαρση του ιού – Πώς την ξεχωρίζετε από το κοινό κρυολόγημα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..