• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Παρέμβαση οδηγού σώζει Φορτηγό από πυρκαγιά στην Ιόνια Οδό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Παρέμβαση οδηγού σώζει Φορτηγό από πυρκαγιά στην Ιόνια Οδό

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο 169,2ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, δημιουργώντας στιγμιαία πανικό και ανησυχία στους διερχόμενους οδηγούς.
Ο οδηγός του φορτηγού, με απίστευτη ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, κατάφερε να ελέγξει την κατάσταση πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Χρησιμοποιώντας τον πυροσβεστήρα του οχήματος, έσβησε τη φωτιά προτού αυτή προλάβει να επεκταθεί και να προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές. Η ταχύτατη αντίδραση του οδηγού όχι μόνο προστάτεψε το φορτίο, αλλά απέτρεψε και πιθανά δυστυχήματα σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα τμήματα της εθνικής οδού.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με πέντε υπαλλήλους, συνοδευόμενοι από τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φιλιππιάδας. Επίσης, παρόντες ήταν και οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας και της διαχειρίστριας εταιρείας της Ιόνιας .

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

13 οικολογικά κυτία για τους ιδιοκτήτες ζώων

Κώστας Παππάς

Κώστας Μπάρκας : «Εν κρυπτώ και παραβύστω η επιλογή Πρότυπου/Πειραματικού Γυμνασίου για τον Νομό Πρέβεζας»

Κώστας Παππάς

«1η Καλλιτεχνική Πεζοπορία: Πώς να κατασκευάσετε αναμνήσεις.»

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..