• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Παράταση Κτηματολογίου στο Δήμο Νικολάου Σκουφά – Ζητά την παρέμβαση των βουλευτών η δήμαρχος Ροζίνα Βαβέτση
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παράταση Κτηματολογίου στο Δήμο Νικολάου Σκουφά – Ζητά την παρέμβαση των βουλευτών η δήμαρχος Ροζίνα Βαβέτση

Τη συνδρομή των βουλευτών της Π.Ε Άρτας ζήτησε η δήμαρχος Νικολάου Σκουφά, Ροζίνα Βαβέτση, ώστε να προωθηθεί το αίτημα των κατοίκων της περιοχής για νέα παράταση στο Κτηματολόγιο. Στην επιστολή της, αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι βουλευτές της Π.Ε ΑΡΤΑΣ,
Με αφορμή την ανακοίνωση η Κτηματολόγιο ΑΕ, η οποία τονίζει ότι δεν θα δοθεί καμία περεταίρω χρονική παράταση, ζητούμε την επανεξέταση του θέματος και σας παρακαλούμε όπως προχωρήσετε στις απαραίτητες ενέργειες βάση του θεσμικού σας ρόλου, ώστε να δοθεί τελικά νέα παράταση, δεδομένου πως η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί.
Η μη παράταση της ένταξης ακίνητης περιουσίας στο Κτηματολόγιο, και στο Δήμο Νικολάου Σκουφά, συνεπάγεται με αδυναμία αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας των συμπολιτών μας, αδυναμία μεταβίβασης ακινήτων και αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, ενδεχομένως δικαστικές περιπέτειες, καθώς και αυξημένο κόστος λόγω της μελλοντικής ενεργοποίησης των προστίμων»

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Παρέλαβε φάκελο με κοκαΐνη από το ΚΤΕΛ και συνελήφθη επ αυτοφώρω

Κώστας Παππάς

Νέα σύνθεση Καλλιτεχνικής Επιτροπής στην Δημοτική Πινακοθήκη “Γιάννης Μόραλης” Άμισθα αλλά άξια τα Μέλη της.

Κώστας Παππάς

Αντιπροσωπεία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος καταθέτει στεφάνι στο Πολυτεχνείο

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..