• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Πανελλαδικές 2024: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής – Πού θα δείτε τα αποτελέσματα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδικές 2024: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής – Πού θα δείτε τα αποτελέσματα

Ανακοινώθηκαν, από το υπουργείο Παιδείας οι βάσεις εισαγωγής για την εισαγωγή στις σχολές των υποψηφίων των Πανελλαδικών 2024.
Οι υποψήφιοι των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων πρέπει είτε να επισκεφθούν τις σχολικές τους μονάδες όπου έχουν αναρτηθεί οι σχετικές καταστάσεις είτε να επισκεφθούν την ειδική πλατφόρμα του υπουργείου.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν εάν και σε ποιο πανεπιστημιακό τμήμα εισάγονται στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr/, εισάγοντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους, ενώ όσοι μαθητές έχουν υποβάλει σχετική αίτηση, θα λάβουν και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο τη σχολή στην οποία εισάγονται.

Όσοι ενδιαφέρονται για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ μπορούν να συνδεθούν στην ιστοσελίδα του παράλληλου μηχανογραφικού (https://michanografiko-diek.it.minedu.gov.gr) με τους κωδικούς των πανελλαδικών εξετάσεων και να πληροφορηθούν το αποτέλεσμά τους.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Τους άφησαν στο έλεος, τους απεγκλώβισαν και τους έδωσαν 10 ευρώ κουπόνι για φαγητό

Κώστας Παππάς

Ο απόλυτος έλεγχος για τα ταφεία στον Δήμο Αρταίων. Αντιστοίχηση και ταυτοποίηση των ταφείων στο παλαιό κοιμητήριο Άρτας.

Κώστας Παππάς

Ο Χρήστος Μέγας Γραμματέας του Τομέα Εργασίας του ΚΙΝΑΛ

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..