• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Πάτρα: «Μανούλα μου, σε σκότωσε» – Σε κρίσιμη κατάσταση η 25χρονη που μαχαιρώθηκε μπροστά στο παιδί της από τον σύντροφό της
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: «Μανούλα μου, σε σκότωσε» – Σε κρίσιμη κατάσταση η 25χρονη που μαχαιρώθηκε μπροστά στο παιδί της από τον σύντροφό της

Σε σοβαρή κατάσταση 25χρονη στην Πάτρα, μετά από άγρια επίθεση του συντρόφου της
Ο δράστης, περίπου ίδιας ηλικίας, μετά την πράξη του διέφυγε και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ., με τα στοιχεία του να έχουν ταυτοποιηθεί.
Πρωτοφανές περιστατικό έμφυλης βίας στην Πάτρα με θύμα μια 25χρονη, η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την γυναίκα εντόπισαν αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου γείτονες, καθώς εκλιπαρούσε για βοήθεια. Οι περίοικοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ, το οποίο τη μετέφερε στο νοσοκομείο.
Εκεί διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλά χτυπήματα από μαχαίρι και υπέστη αιμορραγικό σοκ. Υποβλήθηκε σε σειρά επεμβάσεων με την κατάστασή της να παραμένει κρίσιμη.
Το περιστατικό φέρεται να συνέβη περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα με το ζευγάρι να έχει διαπληκτισμό μέσα στο σπίτι του, όταν ο 28χρονος της επιτέθηκε και τη μαχαίρωσε στην ωμοπλάτη και χαμηλά στον λαιμό.
Ο δράστης, περίπου ίδιας ηλικίας, μετά την πράξη του διέφυγε και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ., με τα στοιχεία του να έχουν ταυτοποιηθεί.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Βυθίστηκε ιστιοφόρο σκάφος στο λιμάνι της Βόνιτσας

Κώστας Παππάς

«Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες της Ουκρανίας από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Άρτας».

Κώστας Παππάς

Γώγος: Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει μεγάλη πίεση

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..