• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Πάτρα: «Αν έχουμε έγκλημα θα έχουμε το μεγαλύτερο κοινωνικό γεγονός της 100ετίας»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: «Αν έχουμε έγκλημα θα έχουμε το μεγαλύτερο κοινωνικό γεγονός της 100ετίας»

Με κομμένη την ανάσα όλη η χώρα για το θρίλερ της Πάτρας – Στάση αναμονής και εμπιστοσύνη στις Αρχές – Το πόρισμα των ιατροδικαστών και μετά αναλαμβάνει ο εισαγγελέας.
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, με τις Αρχές να προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος στο θρίλερ.
«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, αλλά χρειάζεται και μια ψυχιατρική αξιολόγηση» σχολίασε ο καθηγητής Ψυχιατρικής, Θάνος Ασκητής μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
«Πάντως, αν έχουμε έγκλημα θα έχουμε το μεγαλύτερο κοινωνικό γεγονός της τελευταίας 100ετίας, αν είναι τριπλό φονικό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν θέλουμε να πούμε τίποτα παραπάνω, γιατί θα εκτεθούμε και απέναντι στον εαυτό μας και απέναντι στην κοινωνία», κατέληξε ο κ. Ασκητής .
«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που να δείχνουν ότι ο θάνατος των τριών παιδιών στην Πάτρα είναι έγκλημα, ούτε και ποιος τέλεσε το έγκλημα», είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης ζητώντας ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση και εμπιστοσύνη στις Αρχές.
Όπως ανέφερε, αυτή την στιγμή υπάρχουν δύο δικογραφίες, η μία από τον εισαγγελέα που ζητά από την αστυνομία συγκεκριμένα πράγματα και η άλλη μια αυτεπάγγλετη προανάκριση για τον θάνατο του τρίτου παιδιού.
«Η αστυνομία περιμένει ακόμη τις πραγματογνωμοσύνες, τις ιστολογικές και τις τοξικολογικές εξετάσεις, θα πρέπει να λάβει όλα τα στοιχεία. Αν θέλετε την άποψή μου, τη λύση θα την δώσει ο εισαγγελέας», επισήμανε ο κ. Καλλιακμάνης.
«Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τέλους αν ο εισαγγελέας διατάξει συλλήψεις σύμφωνα με τα στοιχεία, αν αυτά προκύψουν, μέχρι τώρα δεν έχουμε κάτι τέτοιο, περιμένουμε τα στοιχεία», σημείωσε και πρόσθεσε πως η αστυνομία λειτουργεί μεθοδικά.
«Άλλο η δημοσιογραφική έρευνα που πολλές φορές έχει αποκαλύψει πολλά», πρόσθεσε, αλλά η αστυνομία λειτουργεί διαφορετικά.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Θρίλερ στα Κουφονήσια: Πιθανόν από ναυάγιο μεταναστών στη Φολέγανδρο οι δύο σοροί

Κώστας Παππάς

Τραγωδία στην Ηλεία: Έσβησε 12χρονο κοριτσάκι, κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των γονιών της

Κώστας Παππάς

Νέα μέτρα: Τι έρχεται μετά τις γιορτές -Το σχέδιο της κυβέρνησης

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..