• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Πάργα: Πλακόστρωση 10.000 τ.μ. στα στενά του ιστορικού κέντρου
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάργα: Πλακόστρωση 10.000 τ.μ. στα στενά του ιστορικού κέντρου

Με την υπογραφή μεταξύ του Δημάρχου Πάργας Νίκου Ζαχαριά και του εκπρόσωπου της αναδόχου εταιρίας «Μ.Λ.Π. Κατασκευαστική» της σύμβασης που αφορά τις πλακοστρώσεις για το έργο «Ανάπλαση Οδών Ιστορικού Κέντρου Πάργας» ξεκινά μια από τις σημαντικότερες παρεμβάσεις που έχουν γίνει στο ιστορικό κέντρο της Πάργας. Το έργο με δημοπρατούμενο προϋπολογισμό 998.200€ και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, μετά από πρόταση του Δήμου Πάργας από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, θα υλοποιηθεί με την πλακόστρωση 10.000 τ.μ. στα στενά του ιστορικού κέντρου.
Οι εργασίες θα γίνουν με υλικά που είναι συμβατά με την ιστορικότητα του χώρου και σύμφωνα με τα όσα ορίζει η νομοθεσία, συμπληρώνοντας με αυτό τον τρόπο παρεμβάσεις μικρότερης κλίμακας που έχει ήδη υλοποιήσει ο Δήμος σε κεντρικές οδούς του ιστορικού κέντρου.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Έκτακτο Δελτίο: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ήπειρο

Κώστας Παππάς

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου για τη βελτίωση και συντήρηση του οδικού δικτύου Δήμου Πρέβεζας

Κώστας Παππάς

Χιόνι και πάλι στα ορεινά της Άρτας – Μεγάλη προσοχή στους οδηγούς

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..