ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο 23ος νεκρός από κορονοϊό στην Ελλάδα – Ήταν 46 ετών

Τους 23 έχουν φτάσει οι νεκροί στην χώρα μας από τον κορονοϊό. Η είδηση έγινε γνωστή το πρωί. Ήταν ανθυπασπιστής και υπηρετούσε στο 4ο Σώμα Στρατού.
Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών από τον κορονοϊό στην χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Onalert.gr πρόκειται για ανθυπασπιστή 46 ετών ο οποίος υπηρετούσε στο 4ο Σώμα Στρατού. Την περασμένη Παρασκευή διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό.
Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και σύμφωνα με πληροφορίες είχε υποκείμενα νοσήματα. Είναι ο δεύτερος νεκρός από την ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης.
Την Τετάρτη έγινε γνωστός ο θάνατος ενός ηλικιωμένου άνδρα από τον Εχίνο. Ο ορεινός οικισμός μάλιστα της Ξάνθης τέθηκε σε καραντίνα υψηλού κινδύνου για 14 ημέρες και οι κάτοικοι έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Κορονοϊός: 882 νέα κρούσματα – Νέο αρνητικό ρεκόρ με 15 θανάτους

Κώστας Παππάς

Μέσω θαλάσσης προσέγγιζε και περιποιούνταν τη χασισοφυτεία στην Ήπειρο

Κώστας Παππάς

Εντοπίστηκαν οι δράστες της επίθεσης σε ανήλικα στην Κόνιτσα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..