• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Ο Σύλλογος Εστίασης Διασκέδασης Άρτας (ΣΕΔΑ) «Ο ΞΕΝΙΟΣ» αγκαλιάζει την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας για άνοιγμα των καταστημάτων τα Σάββατα του καλοκαιριού.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Σύλλογος Εστίασης Διασκέδασης Άρτας (ΣΕΔΑ) «Ο ΞΕΝΙΟΣ» αγκαλιάζει την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας για άνοιγμα των καταστημάτων τα Σάββατα του καλοκαιριού.

Στο πλαίσιο αυτό, περισσότερες από 40 επιχειρήσεις εστίασης, διασκέδασης της πόλης -μέλη του ΣΕΔΑ- στηρίζουν την τοπική αγορά παρέχοντας προσφορές στους πελάτες τους, με την επίδειξη εισιτηρίου από το ΚΤΕΛ ή απόδειξη αγοράς από τα εμπορικά καταστήματα της πόλης.
Μετά από τρεις δεκαετίες, όπου τα καταστήματα της πόλης παρέμεναν κλειστά τα Σάββατα Ιουλίου –Αυγούστου και με τις επιχειρήσεις μας να προσπαθούν να σταθούν όρθιες, μετά την σχεδόν δίχρονη υγειονομική –οικονομική κρίση, θα χρειαστεί κόπος και αλληλοϋποστήριξη για να ανατραπούν οι συνήθειες των καταναλωτών, να ανακτήσουμε ρυθμούς και να υπάρξει όφελος για όλους μας! Προς αυτή την κατεύθυνση, θα σταθούμε αρωγοί!

                 Για το
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

     Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γραμματέας

Γεώργιος Γκανιάτσας                                      Ιωάννης Παπαηλίας

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Κατανομή 28 εκ. ευρώ στους δήμους για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων – Ποσά ανά Δήμο

Κώστας Παππάς

“Έφυγε” ο δημοσιογράφος και εκδότης Κώστας Γκέτσης

Κώστας Παππάς

Κοινωνικός τουρισμός 2020: Οριστικοί πίνακες –Όλοι οι δικαιούχοι

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..