• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Ο Ορφέας Περίδης στη Πλατεία Νεοχωρίου στο Da Campo: Μία μαγευτική βραδιά με μουσική
ΗΠΕΙΡΟΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Ορφέας Περίδης στη Πλατεία Νεοχωρίου στο Da Campo: Μία μαγευτική βραδιά με μουσική

Το Σάββατο, 17 Αυγούστου, η πλατεία Νεοχωρίου θα γεμίσει με τις μελωδίες του καταξιωμένου τραγουδοποιού Ορφέα Περίδη. Σε μία βραδιά που αναμένεται να μαγέψει το κοινό, ο Περίδης θα εμφανιστεί στο Da Campo, έναν από τους πιο όμορφους και φιλόξενους χώρους της περιοχής, για να μας ταξιδέψει με τα τραγούδια του.
Ο Ορφέας Περίδης, γνωστός για την ιδιαίτερη φωνή του και τη μοναδική του ικανότητα να συνδυάζει παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία με σύγχρονες μουσικές επιρροές, υπόσχεται ένα πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα και νοσταλγία. Οι επιτυχίες του, που έχουν αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό, θα ακουστούν σε μία ατμόσφαιρα που υπόσχεται να είναι εξαιρετική.
Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση, η είσοδος είναι μόλις 10€, και περιλαμβάνει ένα ποτό. Επίσης, το δεύτερο ποτό θα προσφέρεται στη τιμή των 7€, καθιστώντας την εμπειρία ακόμη πιο προσιτή για όλους τους παρευρισκόμενους.
Οι κρατήσεις είναι απαραίτητες, καθώς ο χώρος αναμένεται να γεμίσει γρήγορα λόγω της δημοφιλίας του καλλιτέχνη. Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας σε αυτή τη μαγική βραδιά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Da Campo στο τηλέφωνο 6983043098.
Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μία από τις σημαντικότερες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, σε μία από τις πιο όμορφες πλατείες του Νεοχωρίου. Σας περιμένουμε για μία αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική και συναίσθημα.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Σφραγίζει όλες τις παιδικές χαρές ο Δήμος Ζηρού

Κώστας Παππάς

Σε δημοπράτηση το έργο ασφαλτόστρωσης 2 χιλιομέτρων, κεντρικών οδών στην περιοχή της Ανέζας.

Κώστας Παππάς

Ομιλία Χρ. Γκόκα στο Νομοσχέδιο του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης για τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..