• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Ο ΕΟΦ ανακαλεί βρεφική κρέμα Nestle, ανιχνεύθηκε κάδμιο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΦ ανακαλεί βρεφική κρέμα Nestle, ανιχνεύθηκε κάδμιο

Ανάκληση βρεφικής κρέμας Nestle από την ΕΟΦ μετά από την ανίχνευση καδμίου σε επίπεδα μεγαλύτερα από του ευρωπαϊκού ορίου.
Την ανάκληση της παρτίδας 01960291R του προϊόντος βρεφική κρέμα NESTLE SINLAC 6×500g μετά από ενημέρωση της υπεύθυνης εταιρείας ότι ανιχνεύτηκε κάδμιο σε επίπεδα μεγαλύτερα του ευρωπαϊκού ορίου (κατά μέσο όρο 0,087ppm έναντι 0,04ppm).
Η παρούσα απόφαση εκδίδεται στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας με σκοπό να ενισχύσει και την εθελοντική ανάκληση της εταιρείας NESTLE ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Η εταιρεία NESTLE ΕΛΛΑΣ Α.Ε. οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες της και να αποσύρει τη συγκεκριμένη παρτίδα από την αγορά.
Τα σχετικά παραστατικά τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Συνελήφθη με ναρκωτικά μετά από καταδίωξη στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Γιατί συγκρούστηκαν τα 2 ταχύπλοα που γύριζαν σκηνή για το «Γάμος αλά ελληνικά» – Τα νεότερα για την υγεία του τραυματία ηθοποιού

Κώστας Παππάς

Πέθανε η αρχαιολόγος της Αμφίπολης

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..