• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • «Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απευθύνει έκκληση για φιλοξενία Ουκρανών εκτοπισμένων».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απευθύνει έκκληση για φιλοξενία Ουκρανών εκτοπισμένων».

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου του Dr. Αντωνίου Αυγερινού αναλαμβάνει την καταγραφή στοιχείων ενδιαφερομένων να παράσχουν προσωρινή φιλοξενία προσφύγων από την Ουκρανία.
Οι δηλώσεις πρέπει να περιλαμβάνουν Ονοματεπώνυμο, Περιοχή, αριθμό ατόμων που μπορούν να φιλοξενηθούν και τηλέφωνο επικοινωνίας και μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά (pr@redcross.gr) ή στα τηλέφωνα 2103646005 και 210 3609825.
Μπορούν επίσης να το δηλώσουν στο Τμήμα μας (Περιφ. Τμήμα Άρτας) στο τηλ.:2681021637 όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες καθώς και στο fax: 2681021638.
Υπενθυμίζουμε ακόμη ότι συνεχίζεται και η συγκέντρωση χρημάτων και τροφίμων μακράς διάρκειας καθώς και ειδών ατομικής υγιεινής τα οποία θα σταλούν στους καταυλισμούς των προσφύγων στη Ρουμανία.
Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία παρακαλούμε καλέστε στο 2681021637 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή στο 6970800509 όλες τις ημέρες και ώρες.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Πασχαλινή εθελοντική αιμοδοσία στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Κώστας Παππάς

Σε δημοπρασία έως 19 Ιουλίου, η μελέτη πυροπροστασίας σε σχολικές μονάδες του Δήμου Αρταίων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..