• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Ο «Διάλογος με τους πολίτες και την τοπική κοινωνία» στη Καμπή
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο «Διάλογος με τους πολίτες και την τοπική κοινωνία» στη Καμπή

Με την περιοχή της Καμπής συνεχίστηκε το προηγούμενο διάστημα « ο Διάλογος με τους πολίτες και την τοπική κοινωνία», που πραγματοποιεί σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, η Δημοτική Αρχή.
Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Σωτήρης Χρηστούλης, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Μιχάλης Κοτσαρίνης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Πρασίνου Παντελής Κωλέτσος, ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ Παναγιώτης Γαλάνης, ο Πρόεδρος του ΚΚΜΠΑΠ Γιώργος Πανέτας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Απόστολος Λάκκας μέλη της Τ.Κ., η Γενική Γραμματέας του Δήμου Εύη Βασιλάκη, και κάτοικοι της κοινότητας.
Στην εφ’ όλης της ύλης συζήτηση που έγινε, τόσο οι κάτοικοι όσο και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής αναφέρθηκαν σε παρεμβάσεις που ήδη έχουν γίνει αλλά και σε έργα που προγραμματίζονται το επόμενο διάστημα. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η επίλυση του χρόνιου προβλήματος του πόσιμου νερού, με την κατασκευή νέας γεώτρησης, τα 5 χλμ ασφαλτοστρώσεων αγροτικής και εσωτερικής οδοποιίας, η κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, η νέα πιστοποιημένη παιδική χαρά, η αναβάθμιση του παιδικού σταθμού, οι εργασίες βελτίωσης στο γήπεδο ποδοσφαίρου και μικρά τεχνικά έργα και τις εργασίες καθημερινότητας.
Ενώ αποφασίστηκαν και νέα έργα όπως, η διαμόρφωση και αναβάθμιση των κοινόχρηστων χωρών στο κέντρο του χωριού, η τοποθέτηση ελαστικού τάπητα στα γήπεδα μπάσκετ και τένις αλλά και επιπλέον ασφαλτοστρώσεις δρόμων.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Σύλληψη στην Πρέβεζα για παραβάσεις των νόμων περί αρχαιοτήτων, ναρκωτικών και όπλων

Κώστας Παππάς

Επιτυχημένο το Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Τοπικών Προϊόντων που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Αρταίων

Κώστας Παππάς

Τραγική κατάληξη: Νεκρός 59χρονος που αγνοούνταν

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..