• Home
  • ΒΙΒΛΙΟ
  • Ο Γιάννης Καλπούζος παρουσιάζει στην Άρτα το νέο του μυθιστόρημα
ΒΙΒΛΙΟ

Ο Γιάννης Καλπούζος παρουσιάζει στην Άρτα το νέο του μυθιστόρημα

Στις 23 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το νέο μυθιστόρημα του Γιάννη Καλπούζου “Καλντερίμι – 99 χρόνια στη Σαλονίκη” Η πρώτη παρουσιάζει θα γίνει στη Θεσσαλονίκη και η δεύτερη στην ιδιαίτερη πατρίδα του συγγραφέα, στην Άρτα τη Δευτέρα 3 Απριλίου.
Η ιστορία διαδραματίζεται εξολοκλήρου στη Θεσσαλονίκη από το 1867 μέχρι το 1919, αν και οι μνήμες συμπληρώνουν κύκλο 99 χρόνων.
Την Δευτέρα 3 Απριλίου στις 8 το βράδυ θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου στην Άρτα, στην αίθουσα του Μ/Φ Συλλόγου “Σκουφάς”.
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας Γιάννης Καλπούζος, ενώ θα συντονίσει και θα διαβάσει αποσπάσματα η δημοσιογράφος Μαρία Παπαθεοδώρου.
Συμμετέχει το μουσικό σύνολο του Μουσικού Σχολείου Άρτας.
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Μ/Φ Συλλόγου “Σκουφάς” Νίκος Μπανταλούκας.
Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

«Το ατίθασο μέλλον»

Κώστας Παππάς

Ελπιδοφόρος Ιντζέμπελης–Παρουσίαση του συλλογικού τόμου ΚΥΠΡΟΣ , 1974-2024, ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ στην Λευκωσία

Κώστας Παππάς

Συνέντευξη Φώτη Βράκα στην Κατερίνα Σχισμένου με αφορμή την έκδοση του νέου του βιβλίου για την ιστορία της Φιλιππιάδας.

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..