• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό εργαστήρι με τίτλο:«ΓΟΝΕΙΣ- ΠΑΙΔΙΑ: Φροντί-ΖΩΝΤΑΣ τις σχέσεις μας»
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό εργαστήρι με τίτλο:«ΓΟΝΕΙΣ- ΠΑΙΔΙΑ: Φροντί-ΖΩΝΤΑΣ τις σχέσεις μας»

Ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό εργαστήρι με τίτλο:«ΓΟΝΕΙΣ- ΠΑΙΔΙΑ: Φροντί-ΖΩΝΤΑΣ τις σχέσεις μας»με γονείς μαθητών των Δημοτικών Σχολείων του Νομού Άρτας μετά από αίτημα των Συλλόγων Γονέων &Εκπαιδευτικών προς το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Άρτας.
Στόχοι:
– να δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να συνειδητοποιήσουν τις ανάγκες τις δικές τους &των παιδιών τους και από ποια πρόσωπα ή μέσα επηρεάζονται
-να συνειδητοποιήσουν πως ο τρόπος που επικοινωνούν μπορεί να διευκολύνει ή να περιορίζει τη σχέση που δημιουργούν με τα παιδιά τους
-πως να ενισχύουν την αυτοεκτίμηση των παιδιών τους

Ευχαριστούμε τους γονείς για την συμμετοχή τους καθώς και την Α΄/θμια Εκπαίδευση, τους Δ/ντές, τους Εκπαιδευτικούς, τους Συλλόγους Γονέων των Σχολείων του Νομού για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση στην υλοποίηση της παρέμβασης.

Υπεύθυνες του εργαστηρίου ήταν τα στελέχη Πρόληψης: κ. Μπακέλα Μαρία& κ. Φλώρου Σπυριδούλα/ Κοινωνικοί Λειτουργοί.

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε ομάδες γονέων με θέματα που τους απασχολούν στο μεγάλωμα των παιδιών μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στέλνοντας μήνυμαστο e-mail τουΚ.Π.:kpnartas@gmail.com με τα στοιχεία τους (όνομα, τηλέφωνο, τάξη των παιδιών τους) ή να καλέσουν για πληροφορίες στο τηλέφωνο της Γραμματείας:2681023126 καθημερινές& ώρες: 9:00-13:00.

Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Εθελοντική Αιμοδοσία με… άρωμα γυναίκας!

Κώστας Παππάς

Προχειρότητες, Ανευθυνότητα και Προεκλογικά «ράβε ξήλωνε» του κ. Τσιρογιάννη για το Open Mall

Κώστας Παππάς

Μια μέρα, μια ζωή για όλους τους μικρούς ήρωες που μάχονται τον καρκίνο

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..