ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οικολογική δράση στον ΑΡΑΧΘΟ

Ένα δείγμα απο την φωτογράφιση με στόχο την προστασία – από την αλόγιστη εκμετάλλευση για το κέρδος – των φυσικών μας πόρων που τόσο γενναιόδωρα κληροδότησε η ΓΗ μας σε μας και τα παιδιά μας!
Μία φωτογράφιση με στόχο την ευαισθητοποίηση όλων για την προστασία του φυσικού μας πλούτου και της πολιτιστικής κληρονομιάς της πατρίδας μας!
Μία φωτογράφιση ενάντια σε όσα πληγώνουν τη ΓΗ μας (εξόρυξη υδρογονανθράκων, φράγματα, ανεξέλεγκτες παράνομες αμμοληψίες κλπ.)
«Συμμετείχαν Γυναίκες του Αράχθου και των Τζουμέρκων, γυναίκες όλης της Ηπείρου, κόρες, μανάδες και γιαγιάδες, γυναίκες όλων των ηλικιών, γυναίκες αγωνίστριες.
Ο Άραχθος, ο δικός μας Άραχθος. Ετούτα τα μέρη ας τα κρατήσουμε πράσινα και καθαρά. Ελάτε μαζί.
Η γυναίκα πάντα πρωτοπόρος ανοίγει δρόμους!
Η ΓΗ μας, η ΓΑΙΑ, μας καλεί!
Τη σκηνοθεσία και τη φωτογράφιση έχει αναλάβει ο Γιάννης Φαλκώνης,πάνω σε μια ιδέα της τζουμερκιώτισας ηθοποιού και αρχιτέκτονος Γεωργίας Ζώη με την προτροπή της εικαστικού Λίτσας Μάνου.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Στήριξη στο ΤΕΕ Άρτας από τον υποψήφιο Δήμαρχο Χριστόφορο Σιαφάκα.

Κώστας Παππάς

Εκδήλωση: «Γένεση και Εξέλιξη του Σύμπαντος στη Σύγχρονη Κοσμολογία- Κοσμολογικές αντιλήψεις στην Επικούρεια Φιλοσοφία»

Κώστας Παππάς

Επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένουν οι δύο από τους τρεις τραυματίες

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..